Ode2You is een professioneel kunstproductiebedrijf dat exclusieve Muzikale Odes componeert en produceert, waarbij het verhaal van de Ode door de opdrachtgever aangereikt wordt. Ode2You ontwikkelt de muziek, eventueel met tekst of een theatrale vorm. Professionele musici verzorgen de uitvoering van de Ode, op de door u gekozen locatie.

De Muzikale Ode kan bijvoorbeeld gebaseerd zijn op uw levensverhaal of op een speciale gebeurtenis die u via muziek wilt laten uitdrukken. Andere voorbeelden zijn:

-Een Ode voor uw partner, familieleden of voor een vriend om een speciale gelegenheid te bezingen, zoals een bijzondere ontmoeting, een huwelijk of verjaardag.

-Een Ode voor een nieuw geopend kantoor, de geschiedenis van uw bedrijf of om verschillende afdelingen van uw bedrijf te presenteren.

Uw verhaal en elke gelegenheid is uniek. Daarom wordt iedere Ode elke keer weer opnieuw ontwikkeld, precies op maat. Het ontwikkelen van een goede Muzikale Ode heeft tijd nodig. Ode2You neemt deze tijd ook, omdat alleen dan kwaliteit en exclusiviteit te waarborgen zijn.